Opinie

10/10
Booking.com Stanisław Byłem poraz 5 i bardzo było miło.

Pozytywna: Śniadania super a łóżka jeszcze lepsze
5/6 Polenhotel
HolidayCheck Hansjörg es hat uns gut gefallen, zumal wir täglich per Bus unterwegs waren und verschiedene Sehenswürdigkeiten angeschaut haben.
5/6
HolidayCheck anonymus das Hotel verdient die Sterne.Wir waren mit dem gesamten Service sehr zu frieden.Wir vermissen leider die Strandkörbe.Das bewägt uns auch nachzudenken ob wir ein anderes Hotel buchen ,Schade.
10/6
HolidayCheck Horst Sehr Gutes Hotel

Angenehmer Aufenthalt in einem gut geführten Hotel.Freundliches Personal. Sehr sauber, sehr gutes Essen, auch das von Ihnen praktizierte Eco- System finde ich gut.
6/6
HolidayCheck Günter & Krystyna Super Kurzurlaub! 10.09. bis 17.09.2017

Wir waren das erste mal an der polnischen Ostsee,sind begeistert,-große gemütliche Zimmer (Appartement) stillvoll eingerichtet-sehr ruhige Lage-Verpflegung Super( Frühstück -Abendessen)-Personalfreundlich und hilfsbereit-Entfernung zur Ostsee ca.300 m-Einkaufsmöglichkeiten ca.200 m-alles, was man braucht und alles, was man sich im Urlaub wünscht !!!!!-Wir haben uns sehr wohlgefühlt und werden ganz bestimmt wiederkommen
5/5
TripAdvisor Maximus430 Gliwice Hotel Delfin w Dąbkach to dobre miejsce na pobyt z małym dzieckiem. Infrastruktura i położenie hotelu pozwala nie tylko cieszyć się urokami Bałtyku ale i na dużą niezależność od pogody. Strefa SPA z basenem i brodzikiem oraz sala zabaw dla dzieci pozwalają na dobrą zabawę od wczesnego rana do późnego wieczora.
9.7/10
HotelSystems.pl Anna Żyrardów
9.2/10
HotelSystems.pl Mariusz Blizanów
5/5
Facebook Kate
29 stycznia 2017
Na dużą pochwałę zasługuje obsługa hotelu. Są uczyni i bardzo mili. Kolacja czekała specjalnie na nas chociaż dotarliśmy dużo po czasie. Basen bardzo czysty i co nas zaskoczyło wyposażony w akcesoria dla dzieci �. Smaczne śniadania i obiado-kolacje. Zawsze coś do wyboru. Donoszone na bieżąco więc nawet jak pojawialiśmy się na ostatnią chwilę czekał na nas pełny asortyment. Dziękujemy
10/10 Majówka
Opinie dodane przez hotel Justyna, , 07.05.2017 Warszawa Wszyscy zadowoleni z wyjazdu od 01.05 do 07.05.2017 r. Hotel spełnił w pełni nasz wymarzony wyjazd. Posiłki rewelacyjne (duży wybór i smaczne). Polecamy, my na pewno wrócimy.
9.8/10
HotelSystems.pl Piotr Bukowno Wszystko w jak najlepszym porządku!!!!
Ładny architektonicznie, zadbany i nowoczesny ośrodek.Wokół hotelu, domków, placu zabaw i parkingu teren bardzo zadbany i na bieżąco sprzątany (monitoring też ma swoje plusy). W pokoju, łazience i aneksie czysto a sprzęt i wyposażenie działały bez zarzutów. Pościel czysta, niezniszczona (podziękowanie dla Pani z recepcji i pokojowych za wymianę w trakcie pobytu praktycznie zaraz po zgłoszeniu i odkurzanie), ręczniki czyste a na wyposażeniu to co niezbędne "z plusem".
Basen, woda w basenie i sauny czyściutkie (Też duży pozytyw dla P. ratownik za zainteresowanie).
SPA i zabiegi oraz obsługa na najwyższym poziomie (Pani i Pan masażysta naprawdę godni polecenia).
(Też podziękowania dla Pań z recepcji!!! za przychylność związaną z czasem pobytu)
9/10 Znakomity
Booking.com Dariusz Bardzo udany sylwestrowy weekend 😊 Masaże w wykonaniu Pana Sebastiana rewelacyjne!! Pełen profesjonalizm i zaangażowanie 😊 Polecamy i pozdrawiamy
8/10 Bardzo sympatyczny pobyt
Booking.com Maria Pokoje w domkach D7,8,9 były małe ale b. czyste. Bardzo nam się podobała intymność, którą zapewniło położenie naszych pokoi. Myślę, że latem musi tu być bardzo pięknie, choć i teraz nie narzekaliśmy na nic. Basen mały ale z klimatem. Sauna sucha super, natomiast parowa trochę zbyt zimna. Personel bardzo przyjazny. Kolacja bardzo smaczna.

Były małe braki. W pokoju D-7 nie działało ogrzewanie, ale po zgłoszeniu zapewniono duży grzejnik olejowy. W pokoju D-8 uszkodzony był mieszacz prysznicowy w kabinie, ale myślę, że do sezonu te drobne braki zostaną na pewno usunięte.
10/10 Będę miło wspominać
Booking.com Anna Polska Atrakcje na miejscu, lokalizacja i warunki noclegowe. Świetnie zaopatrzony aneks kuchenny, w pokojach przytulnie i wygodnie. Jestem Bardzo zadowolona z pobytu :)
10/10
Opinie dodane przez hotel Karin Ederheim Das war ein super Urlaub, totale Erholung, alle Wünsche wurden erfüllt, super freundliches Personal, tolle Treatments, gutes Essen und gute Sauberkeit, Top Service.

FitReisen
10/10
HotelSystems.pl Małgorzata 132 obsługa w SPA, bardzo dobre jedzenie, ogólnie obsługa hotelu była bardzo miła
9.3/10
HotelSystems.pl Marian Głogów cicha i spokojna atmosfera, bez zbędnego pośpiechu, brak hałasów
8.8/10
Booking.com Maria Polska „Pokoje w domkach D7,8,9 były małe ale b. czyste. Bardzo nam się podobała intymność, którą zapewniło położenie naszych pokoi. Myślę, że latem musi tu być bardzo pięknie, choć i teraz nie narzekaliśmy na nic. Basen mały ale z klimatem. Sauna sucha super, natomiast parowa trochę zbyt zimna. Personel bardzo przyjazny. Kolacja bardzo smaczna.”
5/5
Google Barbara Ć. Warto tu przyjechac.Hotel piękny.Domki letniskowe super.Blisko plaza.😴Myslę już o nastepnym pobycie
9.7/10
HotelSystems.pl SŁAWOMIR GORZÓW WIELKOPOLSKI Jakość obsługi, duża przestrzeń, wiele atrakcji dla dzieci
10/10
HotelSystems.pl Iwona Raciąż Czystość i porządek
6.8/10
HotelSystems.pl Ewa Przeźmierowo możliwość pobytu z psem, las-park przy hotelu
10/10
HotelSystems.pl Bartosz Koszalin Bardzo miła obsługa, komfortowe pokoje, pyszne jedzonko ! :)
8/10
HotelSystems.pl Adam Szczecin Ciepła woda w basenie i jakuzzi.Czysto.
9.3/10
HotelSystems.pl Malgorzata Szczecin Masaż, który wykupiłam był wykonany bardzo profesjonalnie.
Bardzo doceniam fakt wydłużonego pobytu w Nowym Roku dało to możliwość 'ogarnięcia się' po sylwestrowej nocy.
10/10
HotelSystems.pl Agnieszka Malechowo Już drugi raz miałam możliwość skorzystania z pobytu w hotelu i moje wrażenia się nie zmieniły, pobyt w hotelu uważam za super udany, a zorganizowana kolacja walentynkowa przez hotel była rewelacyjna, pełne zaskoczenie (pozytywne), oboje z mężem czuliśmy się wspaniale, jedzonko przepyszne, co nieomieszkaliśmy wspomnieć kucharzowi, obsługa bardzo miła. Gorąco wszystkim polecam pobyt w hotelu. Myslę , że jeszcze tam wrócimy!!